Cégalapítás

A Max-Immun Kft-t Varga Gábor (1969 Szombathely, közgazdász (Ludwig-Maximilians-Universität München) és történész (Eötvös Loránd Tudományegyetem Budapest)) alapította 2004-ben.

Az ötlet, hogy természetes alapanyagú összetevőkből álló termékeket, amelyek laboratóriumi körülmények között, állatkísérletekben, valamint klinikai kísérletekben a legsikeresebbnek bizonyultak, betegek számára általánosan hozzáférhetővé tenni, egy hosszú fejlődési folyamat eredménye.

Már a cégalapítást megelőző években kutatta Varga Gábor a természetes összetevőkből készült étrend kiegészítők kiemelkedő hatását, valamint kifejlesztett új termékeket.
Szakosodásának okai sokrétűek: mind kutatási érdeklődésből mind személyes okokból (különböző betegségek a családjában, mint például rákmegbetegedések, genetikai megbetegedések) elhatározta, hogy kezelési módszereket kutat és fejleszt, amelyek az immunrendszer és a központi idegrendszer súlyos megbetegedéseiben szenvedő felnőttek és gyermekek egészségi állapotát és életminőségét javíthatják.
A későbbiekben kiterjedt a vállalkozásspektruma a prevencióra és az egészségfejlesztés területére is.