1. Tíz táplálkozási tipp a rák és diabétesz megelőzésére

  Kimutatható a kapcsolat az inzulin rezisztencia (a sejtek nem megfelelő reagálása az inzulinra) és a rák között. Ezért rendkívüli fontosságú, hogy a daganattal küzdő emberek, akiknek diabéteszük is van, menedzseljék a vércukor szintjüket a rákkezelés során – nyilatkozta nemrég Brooke McIntyre, az amerikai tulsai Rákkezelési Központ klinikai onkológiai dietetikusa és diabétesz programkoordinátora.
 2. Van ellenszere a tavaszi fáradtságnak

  A téli zöldség- és gyümölcsszegény étrend miatt átmeneti vashiányos vérszegénység is előfordulhat az emberek többségénél, ennek tüneteiről a WEB Beteg oldalán olvashatunk többet. Azonban minden kellemetlen tünete ellenére, a tavaszi fáradtság nem betegség, hanem a szervezet téli üzemmódról tavaszira váltása. Ehhez az átállásh ..
 3. Most a különleges bánásmódot igénylő gyerekeké a főszerep!

  A különleges bánásmódot igénylő gyerekeké a főszerep 2017. márc 3-10-ig a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat szervezésében megvalósuló szakmai rendezvénysorozaton. A program nem valósulhatott volna meg Varga Gábor támogatása nélkül, aki a rendezvénysorozat teljes költségének kiegyenlítését vállalta.
 4. Leukémiás gyermekek életét menti meg a Szent László kórház

  Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház 8 transzplantált leukémiás gyermek életét mentette meg 2016-ban a Magyarországon egyedülálló speciális gép segítségével.
 5. VARGA GÁBOR HATÓANYAG-KUTATÓ ELŐADÁST TART

  Varga Gábor hatóanyag-kutató ELŐADÁST tart, A GYÓGYGOMBÁK JELENTŐSÉGE NAPJAINKBAN címmel:SZENTESEN2016. SZEPTEMBER 23-ÁN 17:00 órától a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermébenAz előadás ingyenesen látogatható!A látogatóknak az előadások után lehetőségük lesz kérdezni Varga Gábortól!Kérjük, lájkolja Facebook oldalunkat!https://www.facebook.com/vargagyogygomba?fref=ts
 6. Növekvő antibiotikum rezisztencia: fokozódó veszélyek és megoldási lehetőségek

  (Gyógygomba kivonatok, mint az antibiotikumok szövetségesei)  Az antibiotikum rezisztencia jelentős európai és globális közegészségügyi probléma, mely nagy részben az antibiotikumok nem megfelelő felhasználására vezethető vissza. Ezért azok a betegek, akik olyan fertőzéseket szenvednek el, amelyeket sokszor számos antibiotikumm ..
 7. Ezúttal új típusú felvételek megtekintésére invitáljuk Önt

  Az utóbbi hónapokban Dr. Vaszil László aktív szakértői közreműködésével került sor a beszámolók ismertetésére, így azokban az illusztrációban gazdag ismeretterjesztés mellett hangsúlyosabban szerepet kaphattak egészséges életmódra, szűrések jelentőségére vonatkozó tanácsok is.   Friss videóink megtekintésére az alábbi menüpontban van lehetőségük: http://vargagyogygomba.hu/hu/filmek
 8. GVH és a gyógygombák

  A GVH immár rendszeresen határozatokban és bírságokkal marasztalja el cégünket a gyógygombák és az apigenin népszerűsítése miatt. Ezt számos szempontból hajmeresztőnek és megdöbbentőnek tartjuk. Egyrészt az orvos tudósok maguk javasolják rákbetegeknek, hogy bármilyen formában, de fogyasszanak apigenint.Pl. http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20120528-petrezselyemmel-es-zellerrel-a-mellrak-ellen.html .
 9. Vitamint? Csak természetesen!

  Büszkén mutatjuk be étrend-kiegészítőink legújabb csapattagját - ezúttal a legkisebbekre gondolva. Macirola készítményünk speciálisan gyermekek számára kifejlesztett, acerola gyümölcskivonatot  tartalmazó, eper ízű rágótabletta, amellyel tisztán természetes forrásból és gazdag aktív közegből származó C-vitamin beviteléről gondoskodhat.
 10. Nyíregyházi üzletünk címe megváltozott

  Kedves Vásárlóink! Nyíregyházi üzletünk új helyre költözött: Új Cím: 4400, Bocskai u. 27. Nyitva tartás: hétfő - péntekig 9-17h Tel: +36 30 270-1259
 11. Varga Gábor hatóanyag-kutató NAGYKANIZSAI előadása

  Varga Gábor hatóanyag-kutató ELŐADÁST tart: NAGYKANIZSÁN 2014. december 12-én 17 órától a Medgyaszay Ház Nagytermében (Nagykanizsa, Sugár út 5.) Az előadás ingyenesen látogatható!
 12. Kiállítások

  A Max-Immun Kft. információs standdal várja az érdeklődőket a következő kiállításokon:Nyugdíjas Expo 2014 Dátum: 2014. december 5-6. Helyszín: Syma Rendezvényközpont, Budapest XIV., Dózsa György út 1.Természetgyógyász Magazin XVIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja Dátum: 2014. december 7.Helyszín: Villányi úti Konferencia Központ, Budapest XI., Villányi út 11–13.