1. Sokizületi gyulladás

  Vácról kaptuk a hírt egy 14 éve megállapított sokizületi gyulladás (autoimmun betegség) javulásáról. A hölgy állapota a 14 év alatt egyre rosszabbodott, a gyulladás egyre csak erősödött, semmilyen gyógyszer nem segített rajta és már járni is alig tudott.
 2. Hasnyálmirigy daganat májáttéttel

  Madarasról kaptunk leleteket, miszerint hasnyálmirigy daganat májáttétei eltűnt, a “kontrasztanyagos spirál CT vizsgálat” szerint, a hasnyálmirigy „test finoman inhomogen az előző góc helyének megfelelően, a farok atrophiás, a máj normális nagyságú, homogén denzitású, benne körülirt kóros kontrasztanyag adása után sem látható.“ ..
 3. Kissejtes tüdődaganat

  A leletek alapján megállapítható, hogy négy hónap alatt a „nagy kiterjedésű” kissejtű tumorhalmaz jelentősen összezsugorodott, olyannyira, hogy az a Röntgen felvételen felismerhetetlen volt és a beteg gyakorlatilag tünetmentessé vált. A szakorvosok várakozása az elsõ felvétel idején érthetően az volt, hogy a beteg nagyon rövid i ..
 4. Operálhatatlan emlődaganat

  A szakorvosok az egy oldali emlődaganat nagysága (több mint 4 cm) miatt úgy értékelték, hogy a daganat nem operálható. Ezután kb. 2 hónapos kemoterápiás kezelés történt gyógygombakivonatok alkalmazásával egyidejűleg. A két hónapos kezelés végén mastectomiát (az emlő mûtéti eltávolítása) hajtottak végre. Az ezután készített „K ó ..