Szociális kedvezmény
Konzultáció
A konzultációk 2020.06.16-tól ismét megrendezésre kerülnek.
Időpont egyeztetés: 06-70/456-9889 (H-P 8-16h)
Szociális kedvezmény
SZOCIÁLIS KEDVEZMÉNY
Varga Gyógygomba
KÉRDÉSE VAN?
Hívjon minket!
+36 30/391 80 80
+36 70/423 11 23
+36 70/423 11 27

Krisztina története a magas vérnyomással

Krisztinánál magas vérnyomást állapítottak meg. Ettől nagyon megijedt, és a közérzete is rosszabb lett. Fél év után azonban pozitív változásokat tapasztalt, és nagyon bizakodó, mert életmód változást is meg tudott valósítani. Most nyugodtabbnak és kiegyensúlyozattabbnak érzi magát.

Legfrissebb híreink

 1. Olaszországba a kiszállítás sajnos nem elérhető.

  Olaszországba a kiszállítás sajnos nem elérhető.
  Purtroppo, attualmente il trasporto non è possibile in Italia
  Sorry, shipping to Italy is currently not possible.
 2. Rövidesen indul a tömeggyártása a forradalmi hatású bőrápoló spray-nek

  Abasár 5 éven belül híresebb lesz, mint New York! – mondta Varga Gábor, a Max-Immun Kft. tulajdonosa, azon a sajtótájékoztatón melyen bejelentették, hogy a Heves megyei településen 800 millió forintos beruházással 60 főt foglalkoztató üzem létesül. Itt fogják gyártani azt a bőrápló spray-t, melyet a Szegedi Tudományegyetem klinikáján is vizsgáltak, nem minősül gyógyszernek, és teljesen ártalmatlan. Varga Gábor hozzátette: a honlapjukon található számos videóból kiderül, hogy már eddig is sok betegnek és családjaiknak segíte ..
  Tovább
 3. Tíz táplálkozási tipp a rák és diabétesz megelőzésére

  Kimutatható a kapcsolat az inzulin rezisztencia (a sejtek nem megfelelő reagálása az inzulinra) és a rák között. Ezért rendkívüli fontosságú, hogy a daganattal küzdő emberek, akiknek diabéteszük is van, menedzseljék a vércukor szintjüket a rákkezelés során – nyilatkozta nemrég Brooke McIntyre, az amerikai tulsai Rákkezelési Központ klinikai onkológiai dietetikusa és diabétesz programkoordinátora.

  Tovább

Legfrissebb cikkeink

 1. Növekvő antibiotikum rezisztencia: fokozódó veszélyek és megoldási lehetőségek

  (Gyógygomba kivonatok, mint az antibiotikumok szövetségesei)  Az antibiotikum rezisztencia jelentős európai és globális közegészségügyi probléma, mely nagy részben az antibiotikumok nem megfelelő felhasználására vezethető vissza. Ezért azok a betegek, akik olyan fertőzéseket szenvednek el, amelyeket sokszor számos antibiotikummal szemben ellenálló (multirezisztens) baktériumok okoznak, kevés esélyük van a gyógyulásra. Német kutatók egy most megjelenő tanulmányban arra hívták fel a figyelmet, hogy a tüdőgyulladás következté ..
  Tovább
 2. Cukorbetegség és anyagcsere problémák esetén a Lagerstroemia speciosa hasznos kiegészítője lehet a különféle gombakészítményeknek

  A Lagerstroemia speciosa, más néven Banaba Délkelet-Ázsiában, Indiában és a Fülöp-szigeteken honos fa. A leveléből készült kivonatot régóta használják a keleti tradicionális népi gyógyászatban, elsősorban diabetes kezelésére.
  A kép forrása: wikipedia

  Tovább
 3. Miló Viki küzdelme a magas vérnyomással

  Ki gondolná, hogy az élsportolóknak is lehetnek egészségügyi problémái, hiszen mindig edzettek, fittek és energikusak. Ez a betegség a bőrrák jóindulatú elváltozása. A gyógyuláshoz műtéten keresztül vezetett az út. Két helyről távolították el testéről a kóros képződményt. Utókezelésre nem volt szüksége, azonban felhívták figyelmét arra, hogy nagyon vigyázzon egészségére, óvakodjon a napfény és a szolárium káros sugaraitól.

  Tovább

Akció

Házhozszállítási akció
 

10.000 Ft

felett ingyenesen visszük Önhöz a Max-Immun gyógygomba termékeket
 

Webáruház

Gyógygomba webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat