Szociális kedvezmény
Konzultáció
2021.01.14-től ismét konzultációkat tartunk.
Időpont egyeztetés: 06-70/456-9889 (H-P 8-16h)
Szociális kedvezmény
SZOCIÁLIS KEDVEZMÉNY
Varga Gyógygomba
KÉRDÉSE VAN?
Hívjon minket!
+36 1 700 91 88
+36 70 423 1123

Máriánál az asztma enyhült, izületi fájdalmai is eltűntek a gyógygombák használatával

Berényi Gyuláné Mária életét gyermekkora óta különféle betegségek árnyékolják be, amik azóta csak fokozódtak. Asztma, érszűkület, gyomorproblémák és ciszták. 60 éves korára nagyon rossz egészségügyi állapotba került. Izületi fájdalmai is az elviselhetetlenségig fokozódtak. A gyógygombák használata mellett viszont Mária rengeteg problémája megoldódni látszik, erről is mesélt nekünk.

Legfrissebb híreink

 1. 2020. december 24-től 2021. január 04-ig a Max-Immun Kft. zárva tart

  Kedves Megrendelőnk!

  Ezúton értesítjük, hogy a Max-Immun Kft. minden üzlete az ünnepek és az ügyviteli rendszer fejlesztése miatt, 2020. december 24-től 2021. január 04-ig ZÁRVA TART!

  FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HOGY FENTI IDŐSZAK ALATT A KISZÁLLÍTÁS, VALAMINT A TELEFONOS ÉS E-MAILES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT IS SZÜNETEL!

  Kérjük, hogy a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek megrendeléseiket leadni!

  KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

  Üdvözlettel:
  Max-Immun Kft

 2. Tíz táplálkozási tipp a rák és diabétesz megelőzésére

  Kimutatható a kapcsolat az inzulin rezisztencia (a sejtek nem megfelelő reagálása az inzulinra) és a rák között. Ezért rendkívüli fontosságú, hogy a daganattal küzdő emberek, akiknek diabéteszük is van, menedzseljék a vércukor szintjüket a rákkezelés során – nyilatkozta nemrég Brooke McIntyre, az amerikai tulsai Rákkezelési Központ klinikai onkológiai dietetikusa és diabétesz programkoordinátora.

  Tovább
 3. Van ellenszere a tavaszi fáradtságnak

  A téli zöldség- és gyümölcsszegény étrend miatt átmeneti vashiányos vérszegénység is előfordulhat az emberek többségénél, ennek tüneteiről a WEB Beteg oldalán olvashatunk többet. Azonban minden kellemetlen tünete ellenére, a tavaszi fáradtság nem betegség, hanem a szervezet téli üzemmódról tavaszira váltása. Ehhez az átálláshoz azonban segítségre van szükségünk. Olvassa el a teljes cikket partnerünk, a KártyaPláza.hu oldalán!
  Tovább

Legfrissebb cikkeink

 1. Növekvő antibiotikum rezisztencia: fokozódó veszélyek és megoldási lehetőségek

  (Gyógygomba kivonatok, mint az antibiotikumok szövetségesei)  Az antibiotikum rezisztencia jelentős európai és globális közegészségügyi probléma, mely nagy részben az antibiotikumok nem megfelelő felhasználására vezethető vissza. Ezért azok a betegek, akik olyan fertőzéseket szenvednek el, amelyeket sokszor számos antibiotikummal szemben ellenálló (multirezisztens) baktériumok okoznak, kevés esélyük van a gyógyulásra. Német kutatók egy most megjelenő tanulmányban arra hívták fel a figyelmet, hogy a tüdőgyulladás következté ..
  Tovább
 2. Cukorbetegség és anyagcsere problémák esetén a Lagerstroemia speciosa hasznos kiegészítője lehet a különféle gombakészítményeknek

  A Lagerstroemia speciosa, más néven Banaba Délkelet-Ázsiában, Indiában és a Fülöp-szigeteken honos fa. A leveléből készült kivonatot régóta használják a keleti tradicionális népi gyógyászatban, elsősorban diabetes kezelésére.
  A kép forrása: wikipedia

  Tovább
 3. Miló Viki küzdelme a magas vérnyomással

  Ki gondolná, hogy az élsportolóknak is lehetnek egészségügyi problémái, hiszen mindig edzettek, fittek és energikusak. Ez a betegség a bőrrák jóindulatú elváltozása. A gyógyuláshoz műtéten keresztül vezetett az út. Két helyről távolították el testéről a kóros képződményt. Utókezelésre nem volt szüksége, azonban felhívták figyelmét arra, hogy nagyon vigyázzon egészségére, óvakodjon a napfény és a szolárium káros sugaraitól.

  Tovább

Akció

Házhozszállítási akció
 

10.000 Ft

felett ingyenesen visszük Önhöz a Max-Immun gyógygomba termékeket
 

Webáruház

Gyógygomba webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat