A szív és a gyógygomba kivonatok

Szeretnék megosztani Önökkel néhány tapasztalatot kivonatainkkal kapcsolatban. Nem teljesen önként teszem. Tegnap egy nagyon kedves hölgy felhívott és „kifogásolta", hogy nem hallani semmit a gyógygomba kivonatok szívre gyakorolt hatásáról. Hirtelen nem tudtam mire vélni a hölgy panaszát, hiszen számtalanszor tartottam előadást a szív és érrendszerről, cukorbetegségről. Megkérdeztem a hölgytől milyen hatásra gondol pontosan. A válasz valószínűleg többet ért minden elméleti előadásnál: „Azelőtt 35-40 percig tartott, amíg otthonról a templomig el tudtam gyalogolni és közben többször meg kellett állnom, pihenni. Mióta szedem a Cardianaxot 25 perc alatt el tudok sétálni a templomba megállás nélkül."

Talán véletlen, hogy ma egy 50 éves úr hívott, aki szintén ugyanezt a kivonat keveréket szedi. Röviden megemlítette jelentősebb cukorszint csökkenését, de nem ezt tartotta a legfontosabbnak. Állította, hogy "a szexuális teljesítőképességem félelmetesen megnőtt, bár előtte is nagyon jó volt".  Különös, hogy még ennél is fontosabbnak tartotta megemlíteni, hogy napi 2-3 üveg vörösbor elfogyasztása után a másnapossága jelentősen enyhült. (Valószínűleg a szervezet méregtelenítése működik jobban)

Attól függően, hogy ki milyen élethelyzetben van, mást- mást tapasztal a gyógygomba kivonatok szedésével kapcsolatban. Közös az élményekben az a rendkívüli lelkesedés, amit kiválthat egy pozitív tapasztalat.

 

Varga Gábor