Megszüntethető a cukorbetegség gyógygomba kivonatokkal?

Nemrég szokatlan leírást kaptam a gyógygomba kivonatok hatásáról, amelyben arról számoltak be, hogy 2. típusú cukorbetegség lényegében tünetmentessé vált, az inzulinadagolás szükségtelenné vált. Mivel egy több, mint egy évtizede tartó cukorbetegség megszűnése napjainkban még „orvosilag lehetetlen" a levelet meg szeretném osztani minden érdeklődővel. Nyilvánvaló, hogy a kivonatok gyakran felülmúlják más kezelések hatékonyságát. Remélem, hogy még sokáig rendelkezésükre állhatnak a legjobb minőségű kivonatok Magyarországon azoknak a súlyos háttérben zajló támadásoknak dacára, amit nap mint nap tapasztalok. A levelet azért közlöm, mert komoly törekvések történnek az irányban, hogy a gyógygomba kivonat keverékek hatásáról többet ne hozhassak nyilvánosságra semmilyen információt. A levélben a termékneveket töröltem, mert a jogszabályok tiltják, hogy gyógygomba kivonatokat tartalmazó termékek megszüntessék a cukorbetegséget. Szerencsére a kivonatok nem hallgatnak a jogszabályokra.

Üdvözlettel, Varga Gábor

 

 

„2010 nyarán már láttam, hogy a 8-10 hónapja szedett „X" gyógygomba kivonat (általában 2x2/nap) nem változtat II. típusú cukorbetegségemen, ami 16 éve napi 22-24 E inzulinnal van egyensúlyban, magas vérnyomásomon és súlyfeleslegemen. Mivel ez idő alatt a haskörfogatom tovább növekedett, a kapszulákat napi 1-2x1 csökkentése mellett az „Y" „kivonat keverék" - szintén napi 1-2x1- került beállításra.

Az adagot azért csökkentettem, mert a nagyobb adag eredménytelen volt, másrészt arra gondoltam, idős koromban lehet, hogy nekem a kevesebb is elég. További hónapok teltek el javulás nélkül. 2010 szeptember közepétől mértem alacsonyabb vércukorszint értékeket. Október 3-tól a reggeli inzulint kihagytam, továbbiakban nagyon lassú csökkentés után december 28-tól nem adok inzulint (16 év után).

Ez idő alatt még a következőket vettem észre: gerincem kiegyenesedett, haskörfogatom 88-ról 84 cm-re

csökkent, súlyom 63-ról 60 kg-ra. Nem érzem nyomasztóan kövérnek magam, frissebb vagyok. Megszűnt a 11-16h között rendszeresen jelentkező kínzó éhségérzet, sikerül még jóllakottság előtt abbahagyni az evést. Vérnyomásom stabilizálódott. Évszaktól függetlenül a fáradékonyság is eltűnt. Az őszülés megállt és a kb. a kb. lúdtojásnyi zsírdaganat (lipoma) jércetojásnyira megkisebbedett. Átmeneti néhány alkalommal a pulzusszámom 50 körül volt, de már 49-et is mértem. Ekkor egy-két napra abbahagytam a kapszulákat, majd pár napig csak napi 1-1 darabot vettem be. Időközben hallottam egy 30 év körüli férfiról, akinek a II. típusú diabétesz tüneteit (reggeli éhgyomri vércukor 16 mmol/l) 2 hónap alatt egyensúlyba hozták ezek a kapszulák. Örülök, hogy 72 évesen 16 évi inzulin használat után ez a kombinált - nagy adag, majd kis adag-

terápia kb. 14 hónap alatt meghozta a sikert. Köszönöm! 

Bp.2011.01.27

Dr. M.V. 2011,Budapest "