Most a különleges bánásmódot igénylő gyerekeké a főszerep!

A különleges bánásmódot igénylő gyerekeké a főszerep 2017. márc 3-10-ig a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat szervezésében megvalósuló szakmai rendezvénysorozaton. A program nem valósulhatott volna meg Varga Gábor támogatása nélkül, aki a rendezvénysorozat teljes költségének kiegyenlítését vállalta.

 

A rendezvénysorozat több száz programot foglal magában, Fejér megye valamennyi járásában. Célcsoportjai között megjelennek a gyerekek, szülők, pedagógusok, intézményvezetők, fenntartók és egyéb szakmai szervezetek képviselői is. A rendezvények formája is rendkívül változatos: konferenciák, fórumok, nyitott foglalkozások, terápiák, tanácsadások, konzultációk, gyerekprogramok, szülőklubok, baba-mama klubok színesítik a programot.

Amennyiben Ön érintett, vagy érdeklődik a szakszolgálati ellátás iránt, minden bizonnyal talál magának megfelelő programot a mellékelt programfüzetben.
A rendezvénysorozat keretében megvalósuló konferenciák programjai a mellékelt konferenciafüzetben találhatóak, a nyitókonferenciára március 3-án kerül sor Székesfehérváron, reggel 9 órai kezdettel.
Várják Önöket sok szeretettel a szervezők: a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat!

Programfüzet letöltéséhez kattintson ide!

Konferenciafüzet letöltéséhez kattintson ide!