Életminőség javítás, immunrendszer, agybetegségek és gyógygomba kivonatok

Számos elemzésben beszámoltam már arról, hogy az emberek életminőségüket, ill. immunrendszerüket gyakran megalapozatlan eszközökkel igyekszenek javítani. Az izolált vitaminok ill. ásványi anyagok indokolatlan fogyasztása hosszú távon súlyos károkat okozhat, megrövidítheti életünket. Erről bővebben: http://max-immun.hu/hu/articles/show?from=1&id=71 http://max-immun.hu/hu/articles/show?from=17&id=24 Nemrég egy újabb tanulmány hívta fel a figyelmet erre a veszélyre: http://index.hu/tudomany/2011/10/11/nem_a_multivitamin_a_fiatalsag_forrasa/

A gyógygomba kivonatok megfelelő alkalmazásával nem csak egészséges emberek erősíthetik szervezetüket, immunrendszerüket, hanem súlyos problémákkal küzdők is jelentősen növelhetik életminőségüket. Talán nem annyira köztudott, hogy az immunrendszer stabilitása elősegítheti súlyos öregkori agybetegségek megelőzését is, sőt, intelligencia szintünket is növelheti. (Erről bővebben: http://max-immun.hu/hu/articles/show?from=1&id=84 ) A visszajelzések alapján a kivonatok nem csak rákra,  a szív és érrendszer problémáira, cukorbetegségre, túlsúlyra, hanem súlyos agybetegségekre is gyakran eredményesen alkalmazhatóak.

Nemrég kaptam leírást egy 30 éves férfi beteg állapotjavulásáról, akinek súlyos állapotára jellemző volt, hogy szervi donornak szánták kezelőorvosai. A beteg rokkantsági ellátást sem kap, ezért szociális kedvezmény segítségével juthat csak gyógygomba kivonatokhoz. A beteg édesanyja elmondja, hogy fia „agyi bénult lett". A gyógygomba kivonatok hatására a beteg állapota az orvosi diagnózist „megcáfolta", azaz „Tv-t néz, mosolyog, minden szavunkat érti, kérésre is teljesít dolgokat, ... jobb kezével megölel, ha kérem, és még sorolhatnám." A beteg 2011 jun. 9-től életveszélyes állapotban volt a tüdőn és mellkason megjelenő gennyes váladék miatt. Az orvosok a műtétet sem merték vállalni a beteg leromlott egészségi állapota miatt. A beteg édesanyja a kórházban, az orvosok tudta nélkül titokban alkalmazta a gyógygomba kivonatokat, amelynek „eredménye az lett, amire az orvosok sem tudnak mit mondani, csövet kivették, műteni nem kellett, a tüdeje gyönyörű tiszta, mint a kisbabáé, ezt mondták az orvosok, és idehaza vagyunk."

Ehhez hasonló életminőség javulásról gyakran hallottunk, ezért különösen veszélyes az, hogy az utóbbi időben nagyon sok alacsony minőségű vagy nem megfelelően kifejlesztett, összeállított gyógygomba jelent meg Magyarországon.

 

Minden jót kívánva, 

Varga Gábor