Varga Gábor hatóanyag-kutató BUDAPESTI előadása

Kedves Érdeklődők!

Varga Gábor hatóanyag-kutató ELŐADÁST tart a Millennium Centerben, a Harmónia Átriumpatika kiállítás szervezésében,
2014. március 22-én 15 órakor.

Belépőjegy: 1500 Ft, melyből 500 Ft a helyszínen lefogyasztható, 14 év alatti gyerek belépése díjtalan.

Cím: Millennium Center – 1052 Budapest, Váci utca 19.

További információk a kiállításáról: http://sensationevent.hu/harmonia-atriumpatika-2014/

 

Testi-lelki harmónia és megújulás a város szívében!

2014. március 22-én a Harmónia Átriumpatika jóvoltából újra egésznapos rendezvényen ismerkedhetünk a testi-lelki felfrissülés és harmónia elérésének módszereivel a Váci utcai Millennium Centerben. A rendezvényen előadást tart többek között Müller Péter, Soma Mamagésa és Varga Gábor. A rendezvény háziasszonya Dobó Kata lesz.

Az egésznapos programsorozat célja, hogy olyan hasznos tanácsokkal és gyógymódokkal lássák el a rendezvény résztvevőit, akik egyaránt érdeklődnek a harmonikus, valamint kiegyensúlyozott élethez szükséges alternatív, és gyógyászati módszerek iránt.

A mai rohanó világban nagyon gyorsan és könnyen veszíthetjük el a testi-lelki egyensúlyunkat. Különösen igaz ez, ha egy olyan nagyvárosban élünk, mint Budapest. Nem várt dugók, egy lekésett metró, egy fesztültebb nap mind-mind hozzájárulhat ahhoz, hogy az éjszaka forgolódással teljen, a másnap pedig eleve rosszul induljon. Pedig gyakran egy kis odafigyeléssel és tudatossággal sokat tehetnénk egészségünk és testi-lelki egyensúlyunk megőrzéséért. Ehhez nyújt most hasznos segtsítséget az Átrumpatika rendezvénye a Váci Utcában, ahol az egészség, harmónia, egyensúly, teljesség, prevenció témakörökben minden megtalálható.

A rendezvényen szakmailag elismert kiállítók érdekes és hasznos előadásokkal segítik az egészséges életvitel iránt érdeklődő, de a gyógyászati, és alternatív praktikákkal eddig még csak ismerkedő közönséget.

Az eseményen bemutatnak különböző diagnosztikai és mérőműszereket is, valamint olyan szellemi irányzatokat és mozgásterápiákat, amelyek segíthetnek  egészségesnek maradni vagy éppen gyógyulni. A kiállítók jóvoltából pedig több, mint 50.000 Ft értékben próbálhatnak ki a látogatók termékeket és szolgáltatásokat.

A szervezők a hangsúlyt elsősorban az azonnal hasznosítható információk átadására szeretnék fektetni, éppen ezért a kiállítás és a vásár mellett fontos szerepet kapnak a pódiumbeszélgetések. Aki ellátogat a rendezvényre biztosan kap leglább egy olyan tanácsot, amellyel könnyebbé, egészségesebbé teheti életét. Az esemény szervezői éppen ezért olyan elismert előadókat kértek fel, mint Müller Péter író, Soma Mamagésa, vagy Varga Gábor hatóanyag-kutató.

A harmónia nap háziasszonya Dobó Kata lesz, aki március 22-én déleőtt 10:00 órakor fogja megnyitni a rendezvényt. Ezt követően kezdődnek az interaktív pódiumbeszélgetések, hiszen az előadásokat követően az előadóktól kérdezni is lehet majd.

Néhány kedvcsináló, érdekes téma a rendezvény kínálatából:

Időpont

Előadó

Előadás témája

10:10 – 10:50

Dr. Gyürüs József

A láthatatlan és megfoghatatlan környezeti terhelések hatása az élő szervezetre

 

11:00 – 12:00

Müller Péter

A lélek harmonizálása, és ennek gyakorlati megvalósítása. Meditáció.

 

13:30 – 14:00

Nánási Gabriella

Ínyenc fogyás – Edd szexire magad!

 

14:15 – 14:45

Dr. Kristóf Margit

Természetes hatóanyagok: az új SuperFood összetevői

15:00 – 15:45

Varga Gábor

Immunrendszer, kultúra és lélek

17:00 – 18:00

Soma Mamagésa

Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában (A megváltozott férfi-női kapcsolati és szerepminták)



Időpont:
2014. március 22. 10:00-20:00

Helyszín: Millennium Center – 1052 Budapest, Váci utca 19.

További információ: Sárosi Mona (+36 20 491-0412), Hódos Edina (+36 30 992-5673)